Op nonfictieboek.nl informeren wij bezoekers en potentiële kopers over leuke, interessante, leerzame of bijzondere non-fictie boeken. Wij richten ons op de doelgroep hoogopgeleide veellezers. Op deze website presenteren wij de boeken die wij interessant vinden. Wij kunnen echter ook uw product, dienst of activiteit onder de aandacht brengen bij onze doelgroep.

Mogelijkheden

Met een blogartikel (advertorial), banner of opname van uw boek in de lijst(en) vergroot u uw naamsbekendheid en bereik. Online adverteren bij nonfictieboek.nl staat voor een specifieke en gerichte manier van het bereiken van uw doelgroep.

Blogartikel / advertorial / recensie

De blogartikelen die wij schrijven zijn gericht op lezers van vlees en bloed. Wij houden daarbij rekening met SEO en keyword dichtheid, maar borgen ten alle tijden de leesbaarheid.We proberen een goede balans te vinden in de sleutelwoorden. We schrijven de teksten vanuit een actieve schrijfstijl en gebruiken duidelijke tussenkopjes. Daarnaast gebruik we korte zinnen en alinea’s. Een door ons geschreven blog artikel / recensie / advertorial kost 70 euro excl. BTW. Dit is inclusief een tweetal correctierondes, een tweetal linkjes en een bijpassende foto.

Wij bieden hiermee dus een uitstekende prijs kwaliteit-/verhouding!

Opname van uw boek in de lijst(en) of banner

Op deze website maken we gebruik van een aantal lijsten waarmee we boeken aanbevelen bij onze bezoekers / de doelgroep. De mens laat zich van nature graag adviseren door anderen of volgt de handelingen / gedrag van andere mensen. Lijstjes zijn dus populair en zorgen in veel webshops tot een hogere conversie. Wij maken voor de lijstjes gebruik van de ‘best verkocht’ filter van bol.com. Wij hebben echter mogelijkheid om uw boek op te nemen in deze lijsten. Daarnaast kunnen we uw boek onder de aandacht brengen door middel van banners. De kosten voor opname in één van de lijsten bedragen 120 euro exclusief BTW voor een periode van een jaar. De kosten voor een banner bedragen 90 euro excl. BTW voor een periode van een jaar.

Voor meer informatie neem contact op met redactie@nonfictieboek.nl

Sluit Menu